Vezető támogatás

A felsővezetői tanácsadási szolgáltatás célja az egyéni vezetői teljesítmény növelése, a vezető(k) folyamatos, illetve igény szerinti támogatása személyre szabott program keretében vezetői feladatai minél hatékonyabb ellátásában.

A tanácsadási szolgáltatás formája igény szerinti előre egyeztetett konzultációk sorozata.

A tanácsadás során létrejövő szakmai kapcsolat segíti az ügyfelet abban, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el vezetői munkájában. A tanácsadás ezen formája hozzásegíti a döntéshozót(ka)t az alternatívák szakszerűbb és pontosabb figyelembe vételéhez, a helyzet tisztázásához és a vezető számára optimálisnak tűnő saját döntés tényleges meghozatalához, és erősíti tisztánlátását aktuális vagy stratégiai lépések megtételénél.

A vezetői támogatás

 

konzultáció-sorozat formájában valósul meg.

 

Az egyes konzultációk ütemezését és  fókuszterületeit az érintett felsővezető(k) és a tanácsadó közösen határozzák meg a tanácsadási folyamat során.

Vezetői támogatás szolgáltatásunkat

ajánljuk

azoknak a vezetőknek, akiknek erős kihívások mellett kiemelkedő teljesítményt kell nyújtaniuk, akik személyes fejlődésükben és nagyobb tudatosságban látják a megoldást, és vállalják ezért a felelősséget is, akik nyitottak arra, hogy saját vezetői tapasztalataikat ötvözzék modern vezetéstudományi ismeretekkel, új, innovatív módszerekkel, akik készek arra, hogy önmagukat is magasabb szinten megismerjék, akik sikeres vezetőként is egyensúlyra törekszenek.

  Kérdezzen a szakértőnktől

  Szűcs Éva

  Vezető tanácsadó / Tréner

  PMP-Logo

  PMP minősítéssel rendelkező projektmenedzser, mérnök-közgazdász, a projektmenedzsment kultúra fejlesztési szolgáltatáscsomagunk szakértője, a képzési terület felelőse.

  Kapcsolódó referenciáink