Vezető támogatás

A felsővezetői tanácsadási szolgáltatás célja az egyéni vezetői teljesítmény növelése, a vezető(k) folyamatos, illetve igény szerinti támogatása személyre szabott program keretében vezetői feladatai minél hatékonyabb ellátásában.

A tanácsadási szolgáltatás formája igény szerinti előre egyeztetett konzultációk sorozata.

A tanácsadás során létrejövő szakmai kapcsolat segíti az ügyfelet abban, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el vezetői munkájában. A tanácsadás ezen formája hozzásegíti a döntéshozót(ka)t az alternatívák szakszerűbb és pontosabb figyelembe vételéhez, a helyzet tisztázásához és a vezető számára optimálisnak tűnő saját döntés tényleges meghozatalához, és erősíti tisztánlátását aktuális vagy stratégiai lépések megtételénél.

A vezetői támogatás

 

konzultáció-sorozat formájában valósul meg.

 

Az egyes konzultációk ütemezését és  fókuszterületeit az érintett felsővezető(k) és a tanácsadó közösen határozzák meg a tanácsadási folyamat során.

Vezetői támogatás szolgáltatásunkat

ajánljuk

azoknak a vezetőknek: 

 • akiknek erős kihívások mellett kiemelkedő teljesítményt kell nyújtaniuk,
 • akik személyes fejlődésükben és nagyobb tudatosságban látják a megoldást, és vállalják ezért a felelősséget is,
 • akik nyitottak arra, hogy saját vezetői tapasztalataikat ötvözzék modern vezetéstudományi ismeretekkel, új, innovatív módszerekkel,
 • akik készek arra, hogy önmagukat is magasabb szinten megismerjék,

akik sikeres vezetőként is egyensúlyra törekszenek.

  Kérdezzen a szakértőnktől

  Szűcs Éva

  Vezető tanácsadó / Tréner

  PMP-Logo

  PMP minősítéssel rendelkező projektmenedzser, mérnök-közgazdász, a projektmenedzsment kultúra fejlesztési szolgáltatáscsomagunk szakértője, a képzési terület felelőse.

  Kapcsolódó referenciáink