SZERVEZETI TAGSÁGOK ÉS MINŐSÍTÉSEK
A szakmai továbbfejlődés, valamint a társadalmi szerepvállalás elősegítése érdekében cégünk és munkatársaink az alábbi minősítésekkel rendelkeznek, illetve több szakmai szervezet munkájában vesznek részt.
IPMA® MINŐSÍTETT TRÉNING

A “Sikeres gyakorlati projektmenedzsment” képzési programunk immáron több éve megfelel az International Project Management Association (IPMA)® regisztrált tréning kurzus hitelesítési követelményeinek.

Regisztrációs szám: 002/2016/RTC/IPMA.HU

PMP
PMP® MINŐSÍTETT TANÁCSADÓK

A Project Management Institute (PMI)® keretében megszerezhető Project Management Professional (PMP)® minősítés a világ egyik legismertebb projektmenedzser bizonyítványa. Több tanácsadónk is rendelkezik már ezzel a nemzetközileg elismert minősítéssel.

IPMA-jelvények
IPMA® MINŐSÍTETT TANÁCSADÓK

Az IPMA® minősítettek széleskörű és alapos PM szakmai eszköztárat alkalmazva, tudásukra és módszertani tájékozottságukra támaszkodva képesek komplex projektek, programok és portfóliók sikeres irányítására. Munkatársaink között megtalálhatóak a legmagasabb IPMA® A és B szintű minősített tanácsadók.

PMSZ
SZERVEZETI TAGSÁGOK

Társaságunk hosszú évek óta aktív tagja az első számú hazai projektmenedzsment közösségének, a Magyar Projektmenedzsment Szövetségnek (PMSZ). Az Expertive mindemellett együttműködik a hazai IPMA® tagszervezetével, a Fővállalkozók Magyarországi Szövetségével (FŐVOSZ).