SZERVEZETI TAGSÁGOK ÉS MINŐSÍTÉSEK
A szakmai továbbfejlődés, valamint a társadalmi szerepvállalás elősegítése érdekében cégünk és munkatársaink az alábbi minősítésekkel rendelkeznek, illetve több szakmai szervezet munkájában vesznek részt.
FELNŐTTKÉPZÉSI
ENGEDÉLYSZÁM

A “Sikeres gyakorlati projektmenedzsment” képzési programunk megfelel a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) alapján a Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (NSZFH) “D” képzési kör hitelesítési követelményeinek.

Nyilvántartási szám: E-001922/2019/D001

FELNŐTTKÉPZÉSI
NYILVÁNTARTÁSI SZÁM

A Pest Megyei Kormányhivatal képzési tevékenységünket a felnőttképzők nyilvántartásába felvette.

A határozat a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII törvény 28. § (1) bekezdés a) pontjában, valamint a felnőttképzésről szóló törvény végrehajtásáról szóló 11/2020 (II.7) Korm. rendelet alapján került meghozatalra.

Nyilvántartásba vételi szám: B/2020/004673

IPMA_REG_HUN-T-019
IPMA® MINŐSÍTETT
TRÉNING

A “Sikeres gyakorlati projektmenedzsment” képzési programunk immáron több éve megfelel az International Project Management Association (IPMA)® regisztrált tréning kurzus hitelesítési követelményeinek.

PMP_logo_v1
PMP® MINŐSÍTETT TANÁCSADÓK

A Project Management Institute (PMI)® keretében megszerezhető Project Management Professional (PMP)® minősítés a világ egyik legismertebb projektmenedzser bizonyítványa. Több tanácsadónk is rendelkezik már ezzel a nemzetközileg elismert minősítéssel.

MCP MINŐSÍTETT TANÁCSADÓK

A Microsoft “Managing Projects and Portfolios with Microsoft PPM” (Exam 348) vizsgával megszerezhető Microsoft Certified Professional (MCP) minősítés az IT világ egyik legismertebb projektmenedzsment eszköz fókuszú bizonyítványa. Tanácsadóink közül többen is rendelkeznek már ezzel a speciális minősítéssel.

IPMA-jelvények
IPMA® MINŐSÍTETT TANÁCSADÓK

Az IPMA® minősítettek széleskörű és alapos PM szakmai eszköztárat alkalmazva, tudásukra és módszertani tájékozottságukra támaszkodva képesek komplex projektek, programok és portfóliók sikeres irányítására. Munkatársaink között megtalálhatóak a legmagasabb IPMA® A és B szintű minősített tanácsadók.

PMSZ-logo-FINAL-outline_Magyar-Projektmenedzsment-Szovetseg
SZERVEZETI TAGSÁGOK

Társaságunk hosszú évek óta aktív tagja az első számú hazai projektmenedzsment közösségének, a Magyar Projektmenedzsment Szövetségnek (PMSZ). Az Expertive mindemellett együttműködik a hazai IPMA® tagszervezetével, a Fővállalkozók Magyarországi Szövetségével (FŐVOSZ).