TANÁCSADÓINK
Munkatársaink mindegyike felsőfokú végzettséggel, speciális szakirányú képzettséggel illetve folyamatosan megújuló tudással rendelkezik.
Tulajdonos, ügyvezető igazgató

Cserna József

Az Expertive tulajdonosa, ügyvezető igazgatója, programtervező matematikus. 2003-ban, Magyarországon elsőként szerzett IPMA A minősítést. Közel 30 éves felsővezetői tapasztalatot szerzett hazai és külföldi cégeknél, és több mint 20 éve foglalkozik projektmenedzsmenttel. Sok éven keresztül vezetett hazai és nemzetközi csapatokat, szervezeteket, amelyek projektorientált működést valósítottak meg. Több évet töltött az USA-ban és dolgozott több nyugat-európai országban komplex nagy beruházási és IT projekteken. 2001-ben alapította meg az Expertive Kft.-t. Fő szakmai területei: vezetői tanácsadás, projektkultúra-fejlesztés, és szervezetfejlesztés. 2005 óta elnöke a Magyar Projektmenedzsment szövetségnek, illetve alapító alelnöke a PMI Budapest, Magyar Tagozatnak.

Vezető tanácsadó
Kálmán István  

Mérnök-közgazdász végzettségű, IPMA B, okleveles szenior projektmenedzser, és Microsoft Certified Professional (MCP)  minősítéssel rendelkező projektmenedzser/tanácsadó, a projektmenedzsment kultúra fejlesztésen belül a portfólió-, program-, és projektmenedzsment folyamatok kialakításának, a projekt irodák felállításának és IT támogató eszköz bevezetésének szakértője. A projektmenedzsment területén eltöltött több mint 15 év alatt jelentős tapasztalatokat szerzett kiemelt projektek vezetésében, projektek, projektvezetők támogatásában, projekt folyamatok és termékek minőségbiztosításában. Az IT támogató eszköz bevezetési projektek menedzselése mellett jelentős szerepet vállalt, és ezáltal gyakorlati tapasztalatokra tett szert az üzleti igények részletes specifikálásában, a támogató eszköz testre szabásában, valamint a tanácsadói tesztek tervezésében és végrehajtásában.

Vezető tanácsadó
Szűcs Éva  
PMP-Logo

PMP minősítéssel rendelkező projektmenedzser, mérnök-közgazdász, a projektmenedzsment kultúra fejlesztési szolgáltatáscsomagunk szakértője. Feladatai közé tartozik a szervezetek projektkultúra fejlettségi szintjének felmérése, projektmenedzseri kompetenciák egyéni felmérése és minősítése, vizsgarendszer kidolgozása/testre szabása és működtetése, projektmenedzsment tréningek tartása. Közel 20 éves projektvezetői gyakorlatra tett szert multinacionális és hazai nagy- és középvállalatok munkatársaként, az informatikai, telekommunikációs, pénzintézeti és közigazgatási szektorban vezetett projektek élén.

Vezető tanácsadó
Lengyel Lajos  
PMP-Logo

PMP minősítéssel, programtervező matematikusi és BCE menedzsment diplomával rendelkező projektmenedzser, tanácsadó. Feladatai közé tartozik projektek vezetése, továbbá elméleti tudását és kiterjedt gyakorlati ismereteit felhasználva vesz részt projektkultúra fejlesztésben, portfólió-, program-, és projektmenedzsment folyamatok kialakításában, oktatási programokban. A telekommunikációs, egészségügyi, közmű és energetikai szektorokban, egyes esetekben multinacionális környezetben projektek élén eltöltött több, mint 15 év – üzleti igények felmérése, támogató eszköz/környezetek megvalósítása, bevezetése – széleskörű tapasztalatai hátteret nyújtanak számára, melyet szervesen egészítenek ki osztályvezetési tapasztalatai.

Vezető tanácsadó
Németh Tibor
IPMA-B

IPMA B minősítéssel rendelkező projektvezető, közgazdász. Feladatai közé első sorban kiemelt projektek vezetése, módszertani támogatása és minőségbiztosítása tartozik. A gyakorlati tapasztalatokat átültetve vesz részt projektkultúra fejlesztésben, és oktatási programokban. 15 éves projektvezetői gyakorlattal rendelkezik, amelyet pénzügyi és pénzintézeti, közlekedési, egészségügyi és energetikai területeken szerzett.

Titkárságvezető
Némethné Miele Judit 

Több mint 10 éve segíti, támogatja az Expertive mindennapi munkáját.

Feladatai, az irodai adminisztráció szervezésével kapcsolatos teendők irányítása, ügyvitel biztosítása, ügyrend, ügyiratkezelés szabályainak betartatása, beszerzési feladatok ellátása, az iroda pénzügyeinek kezelése és HR adminisztráció.