Portfólió és projektmenedzsment támogató IT eszköz bevezetése

Elengedhetetlen minden hatékonyan működő szervezet számára a bejáratott folyamatok, módszertanok IT eszközzel történő támogatása, automatizálása, az egységesség, a pontosság és az eredményesség érdekében.

Jelentős teher a projektadminisztráció? Sokféle alkalmazást kell használni?            Nem egységes a jelentési rendszer? Nehézkesen állnak elő a vezetői információk?

VAN MEGOLDÁSUNK!

Megbízóink különböző üzleti területeinek eszközkiválasztását, testre szabását és bevezetését támogatjuk.

PPM-támogató IT eszköz bevezetése
Elengedhetetlen minden hatékonyan működő szervezet számára a bejáratott folyamatok, módszertanok IT eszközzel történő támogatása.
On the job támogatás
Az on the job támogatási szolgáltatás lényege, hogy a projektvezetőt a munkahelyén, az IT támogató eszköz napi használata közben segítjük.
Meglévő rendszer felülvizsgálata, fejlesztése
A szervezet, a támogatott folyamatok változhatnak, az IT eszköz fejlődik, új verziók kerülnek kiadásra. Ezért fontosnak tartjuk a bevezetett támogató eszközök időnkénti felülvizsgálatát, fejlesztését, hogy napra készen, az elérhető legújabb funkcionalitással szolgálják a szervezet hatékony projektkezelését.
IT támogató eszköz képzés (MS EPM)
Gyakorlatorientált, projektmenedzsment fókuszú IT támogató eszköz képzéseinket minden portfóliót és projekteket kezelő szervezet számára ajánljuk.
PPM üzleti intelligencia és riporting
Az üzleti intelligencia (BI) koncepcióinak, módszereinek és eszközeinek alkalmazása fontos információkkal szolgálhat a portfólióról és annak komponenseiről a portfóliókezelő csoport számára, és olyan rálátással ruházhatja fel őket, amelyek a hatékony döntéshozatal alapjává válhatnak.