Projekt- és program válságmenedzsment

A megoldás kulcsa a helyzet gyors áttekintése, melyhez jelentős gyakorlati és elméleti tudás, valamint külső rálátás szükséges.

Rövid idő alatt elkészítjük a projekt vagy program villámauditját, amelyre építve kialakítjuk a válsághelyzet feloldásának lehetőségeit. Objektív értékelésünket megosztjuk az érintett felekkel, megértjük és elemezzük érdekeiket, majd vezetjük a felek közti kommunikációt mindaddig, amíg az elfogadható feloldás meg nem születik. Ezt követően, igény szerint, segítünk a döntés végrehajtásában is, amely akár a projekt lezárását vagy új feltételek szerinti megvalósítását is jelentheti.

A projekt- és program válságmenedzsment szolgáltatásunk során végzett főbb tevékenységeink:

 • Helyzet felmérése (projekt villámaudit), érintettek külön-külön való meghallgatása
 • Válságfeloldás gyors, koncepcionális kidolgozása
 • Hiteles és a felek számára elfogadható megoldás kialakítása és a kommunikáció irányítása
 • A döntésnek megfelelően a válság feloldásának megvalósítása (módosított célok, feltételek melletti folytatás vagy kármentés)

A projekt- és program válságmenedzsment szolgáltatásunkat

 

ajánljuk

 

olyan vezetőknek, szponzoroknak, ahol a projekt, vagy program valamilyen tényező hatására válságba került, ahol a Megrendelő és a Szállító viszony megromlott, a bizalom megrendült, a kommunikáció zavaros, azonban a projekt folytatásában, a helyzet rendezésében elkötelezettek.

  Kérdezzen a szakértőnktől

  Lengyel Lajos

  Vezető tanácsadó

  PMP-Logo

  PMP minősítéssel rendelkező projektvezető, tanácsadó,
  a projekt- és program válságmenedzsment szakértője.

  Kapcsolódó referenciáink