Projektmenedzsment szolgáltatások

Olyan professzionális projektmenedzsment szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink számára, amelyek segítségével projektjeiket, programjaikat, illetve portfóliójukat kézben tarthatják és eredményesen irányíthatják.

Ha társaságánál  nincs tapasztalt projektvezető, de egy fontos beruházását, fejlesztését biztonságban szeretné tudni, akkor ránk van szüksége!

Célunk, hogy ügyfeleink megbízható, eredményorientált partnereként a projektmenedzsment teljes spektrumában, professzionális minőségben elérhető szolgáltatásokkal támogassuk ügyfeleink hatékony működését és eredményességét.

Projekt- és programmenedzsment
Megbízóinknak módszertani alapokon nyugvó, operatív program- és projektmenedzsment szolgáltatást nyújtunk.
Projekt- és program minőségbiztosítás
A projekt minőségmenedzsment keretrendszer szolgáltatásunkat ajánljuk azon szervezeteknek, akik szeretnék a projektjeik működését egységes eljárásokkal átláthatóvá tenni.
Projekt- és program kontrolling
A projekt kontrolling rendszerek a projektháromszög köré épülnek, kiterjedésük azonban a legtöbb esetben túlmutat azon.
Projekt- és program válságmenedzsment
Olyan szervezeteknek ajánljuk a szolgáltatást, amelyek egy vagy több projektje válságba jutott, illetve az érintett felek fontolgatják a jogi síkra terelés gondolatát, ahol a megoldás a projekt keretében már nehezen kezelhető és egy független, tapasztalt és megbízható külső szemre van szükség a tisztánlátáshoz.
Projektvezető támogatás
A projektvezető támogatás szolgáltatásunk célja az egyéni projektvezetői teljesítmény növelése.