RÓLUNK
Ügyfeleink visszajelzései alapján, tanácsadói tevékenységünk hatására jelentősen nőtt a szervezetek eredményessége és hatékonysága.
Bemutatkozás
Társaságunk, az Expertive Informatikai és Szolgáltató Kft. 2001-ben alakult, független, a projektmenedzsment kultúra fejlesztése iránt elkötelezett, és abban jelentős tapasztalatokat szerzett vállalkozás. Tevékenységi körünkbe tartozik továbbá projekt-, program- és portfóliómenedzsment szolgáltatások nyújtása, üzletviteli és vezetői tanácsadás, szervezetfejlesztés, egyéni kompetenciafejlesztés, ezen belül képzési programok, vizsgarendszer kidolgozása és működtetése, valamint portfólió- és projektmenedzsment támogató IT eszköz kiválasztása és bevezetése.
Általános módszertani megközelítésünk
Hisszük, hogy egy szervezet stratégiai céljainak eléréséhez a leghatékonyabb eszköz a projektek és programok összehangolt megvalósítása. Nem elég a problémákat önmagukban vizsgálni, hanem környezetükkel összefüggésben, a rájuk ható külső és belső tényezők figyelembe vételével együtt kell kezelni. A megvalósításkor az ügyfél igényeihez illeszkedő módszertan alkalmazása, illetve munkatársaink tapasztalata a biztosíték a kitűzött célok eléréséhez.

Projektmenedzsment kultúra megközelítésünk
Erősségünknek tartjuk a projektmenedzsment kultúra fejlesztésének komplex megközelítését, melyben azt valljuk, hogy egy cég projektmenedzsment kultúrájának fejlettségi szintje a területre vonatkozó módszertan, a szabályozás, a tudásátadás, és az informatikai támogató eszköz függvénye. Ezek szoros kapcsolatban vannak egymással és csak a négy terület együttes fejlesztése eredményezheti egy-egy szervezet projektkultúrájának jelentős és tartós fejlődését.
Munkatársaink
Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink a legmagasabb szintű képzésben részesüljenek és az ezt tanúsító minősítést is megszerezzék. Munkatársaink mindegyike felsőfokú végzettséggel, speciális szakirányú képzettséggel, és nemzetközi projektmenedzsment minősítéssel (IPMA® A és B, valamint PMP® minősítések), illetve folyamatosan megújuló tudással rendelkezik, amely partnereink tudásával együtt a sikeres munka záloga. Szakembereink hazai és nemzetközi cégeknél folytatott projektvezetői, tanácsadói, oktatói, illetve módszertan-fejlesztési tapasztalata pedig garanciát jelent az igényes, minőségi munkavégzéshez, a tartós pozitív változások eléréséhez.